31424
Książka
W koszyku
Status dostępności:
Krzemieniewo Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pawłowice Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Garzyn Wypożyczalnia
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Nowy Belęcin Wypożyczalnia
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Strefa uwag:
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Streszczenie: Co zrobić, żeby panierowany sznycel był chrupiący? Jak upiec delikatną, soczystą pieczeń? Czy zawijanie gołąbków jest trudne? Kompendium kulinarnej wiedzy Dr. Oetkera jest przeznaczone dla wszystkich, którzy chcą przygotować wyśmienite: - zupy i dania jednogarnkowe o sosy i dipy - surówki i sałatki - ryby i owoce morza - mięso o potrawy z jaj - warzywa o ziemniaki, ryż i potrawy mączne - słodkie dania i desery. Kilkudziesięcioletnie doświadczenie Dr. Oetkera jest gwarancją sukcesu. Przepisy (jest ich ponad 120) i porady z tej książki były wielokrotnie testowane i sprawdzane, a ponad 400 zdjęć ilustrujących poszczególne czynności pomaga zgłębić tajniki gotowania. To się musi udać!
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej