31424
Książka
W koszyku
Status dostępności:
Krzemieniewo Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pawłowice Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Garzyn Wypożyczalnia
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Nowy Belęcin Wypożyczalnia
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Strefa uwag:
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Streszczenie: Czy uda mi się upiec sernik lepszy od sernika mojej mamy? Albo ciasto orzechowe smaczniejsze od orzechowca babci? Najchętniej zaskoczyłabym obie doskonałą, soczystą tartą jabłkową własnego wypieku? Szkoła pieczenia jest przeznaczona dla wszystkich, którzy od początku swojej przygody z pieczeniem chcą robić to dobrze. Nie trzeba od razu porywać się na wymyślne i skomplikowane ciasta: proste, smaczne, całkiem zwyczajne przysmaki ? słodkie lub pikantne ? również sprawią wiele uciechy rodzinie i znajomym. W podręczniku Dr. Oetkera obok klasycznego jabłecznika, babki piaskowej czy placka drożdżowego są też przepisy na pikantne śniadaniowe muffinki, precelki i bułeczki. Starannie opracowana, ze sprawdzonymi przepisami, opisująca krok po kroku wszystkie czynności, zilustrowana ponad 400 zdjęciami Szkoła pieczenia to niezbędny podręcznik sztuki kulinarnej zarówno dla początkujących, jak i bardziej zaawansowanych.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej